פאפ קייקס • מתוך ניחוחות השבת

    יוסי ברויער Comments Off on פאפ קייקס • מתוך ניחוחות השבת
    13:00
    10.05.24
    אבי יעקב No Comments on המונים במסע הלויית מרן האדמו"ר מביאלה זצוק"ל • שידור חי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    ניחוחות של שבת עולים מהמטבח, ואת מחפשת משהו טעים נוסף לכבוד השבת. מירי זורגר ויעל איבר מציעות לך, הצעה להגשה.

    מצרכים

    • 2 תבניות אינגליש שלעוגת  כושי בחושה טחונות במעבד מזון

    לקרם

    • 4 כפות קקאו
    • 1 1/2 כוסות סוכר
    • 1/2 כוס מים
    • 200 גר' מרגרינה
    • 3 חלמונים
    • 3 כפיות קפה נמס
    • 3 כפות ליקר שוקולד

    לציפוי

    • 200 גר' שוקולד מריר
    • 100 גר' קצפת צמחית
    • 2 כפות גלוקוזה
    • 1/2 כוס מים

    לקישוט

    • סוכריות צבעוניות וכו',

    אופן ההכנה

    • בשלי בסיר קקאו סוכר ומים והביאי לרתיחה
    • הסירי מהאש והוסיפי מרגרינה
    • ערבבי עד להמסה מלאה
    • העבירי למעבד מזון והוסיפי את שאר המצרכים ועבדי למסה אחידה
    • הוסיפי אל  הקרם לאט את פירורי העוגה ועבדי למסה של בצק
    • כדררי  כדורים במשקל 30 גר וסדרי על מ גש מרופד בניר אפיה
    • תקעי בכל כדור מקל של סוכריה  והכניסי למקפיא לחצי שעה

    הכנת הציפוי

    • המיסי שוקולד וקצפת וערבבי למסה חלקה
    • הוסיפי את שאר המצרכים ועבדי היטב למסה  נוזלית
    • אם המסה עדין מאוד סמיכה הוסיפי עוד מעט מים
    • טבלי כל כדור בציפוי וטבלי בסוכריות או בכל קישוט אחר
    • הניחי על נייר אפיה והקפיאי ל 10 ד'
    • עטפי בשקיות צלופן והגישי



    0 תגובות